Hier zijn wij goed in!

Car Cleaning

Carcleaning is een specialistisch werk en vergt daarbij dan ook grote nauwkeurigheid. Uw auto zal er weer als nieuw uitzien. Klik op 'Meer informatie' om de stappen te lezen die wij doorlopen bij het cleanen van personenwagens en bedrijfswagens.

Glazenwasserij

De ramen wassen wij bij zowel particulieren als zakelijke klanten uit de hele regio. Dit kan de binnen en/of de buitenkant van vrijwel ieder pand zijn. Ben jij op zoek naar een professionele glazenwasser maak dan direct een afspraak of klik voor meer informatie. 

Lakverzegeling

Nieuwe auto, boot of caravan gekocht? Goed poetsen en wassen is vanzelfsprekend, en wij bieden u de mogelijkheid om de lak van uw voertuig te voorzien van een speciale beschermingslaag. 

Belettering-Verwijderen

Veel bedrijven maken gebruik van belettering op hun wagenpark en ook de reclame-belettering op personenwagens komt steeds vaker voor. Het is goede reclame voor het bedrijf, maar wat als de auto een andere eigenaar krijgt. Klik hier voor meer informatie of maak direct een afspraak om uw belettering te laten verwijderen. 

Geurbehandeling

Heeft u last van geuren in uw auto, vieze sigaretten lucht of anderszins? U kent de veel gebruikte geurverspreiders vast, maar helaas raken deze na enige tijd uitgewerkt en zal de nare geur snel weer terug zijn. Wilt u dat ze wegblijven? Maak dan snel een afspraak voor een geurbehandeling. 

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging voor zowel hoog als laagpolige tapijten, maar ook vaste vloerbedekking, losse kleden en trapbekleding kunnen wij reinigen met onze professionele tapijtreinigers. Interesse? Neem dan contact op of kom eens langs voor een deskundig advies en een vrijblijvende offerte. 

Gevelreiniging

Onder gevelreiniging verstaan wij het afspuiten van uw muren en gevels. Maar ook tuinhekken of schuttingen zijn geen enkel probleem dankzij onze beschikking over goed apparatuur. Heeft u een een schuttingen of muur die beklad is met graffiti en je wilt het door ons te laten behandelen? Neem dan contact op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.